Klockaretorpets Natur

Beställningar...

...gör du enklast genom att ringa mig på 0521-257066 eller 0704104108. Eller maila på thomas@cheapysheep.com. Eller så finns ju snigelposten; Thomas Alfredsson, Klockaretorpet, 46293 Vänersborg.

Jag har ingen flådig e-handelslösning med kundvagnar och olika betalningslösningar  -  jag vill ha en direkt och personlig kontakt med mina kunder. Förutom det varierar tillgången mycket kraftigt på de olika skinnen, och vid en direkt kontakt får du reda på det, och kan välja något annat.

Betalningen sker genom förskott till mitt bankkonto. Har tidigare också skickat mot postförskott, men tyvärr har jag slutat med det. Företeelsen att inte lösa ut sin försändelse ökade, och de kostnader som detta medför skulle i slutänden drabba alla mina kunder  -  det tyckte jag inte var önskvärt.

Du kan också få leveransen mot faktura. Du har då 30 dagar på dig att betala (försenad betalning medför påminnelseavgift). Fakturabetalning kostar 70:- per försändelse (alltså oavsett hur många skinn du beställt), och jag behöver ditt personnr för att kunna göra en kreditkontroll.

Frakten tillkommer med 100-150:- per försändelse. Ett skinn kostar 100:-, två eller flera kostar 150:-. Dessa priser gäller inom Sverige.

Leveransen sker omedelbart, såvida skinnen finns inne. Annars meddelar jag om det blir några problem. Jag använder Schenker  -  alla försändelser är försäkrade, och de är spårbara.

Du har naturligtvis full returrätt, oavsett varför. Du får tillbaka dina pengar för skinnen utan några diskussioner, men du får dock betala övriga kostnader. Jag följer naturligtvis Konsumentverkets regler. Returrätten gäller inom 14 dagar. Enligt nya regler får varan ha använts innan retur, men eventuell värdeminskning kommer att dras av från returbeloppet. Ev. värdeminskning bedöms av säljaren, dvs. mig.

Som kund till mig märker du att jag ibland använder begagnade kartonger till mina försändelser. Inte ren snålhet, utan jag är rätt så förtjust i återanvändning, och att använda en kartong flera gånger är ett utmärkt sätt att praktisera just detta...

Registrerade företagare som vill köpa av mig för att sälja vidare eller använda i egen produktion får gärna höra av sig. Priserna blir naturligtvis annorlunda, och beställningar måste överstiga 20 skinn.

Och ja, jag har F-skatt. En del av det du betalar går tillbaka till statskassan, och förhoppningsvis kommer det dig tillgodo på något annat sätt.