Beställningar…

…gör du enklast genom att mejla thomas@cheapysheep.com, eller ringa på 0521-257066 eller 070-410 410 8. Snigelpost kan du använda; Thomas Alfredsson, Klockaretorpet, 46293 Vänersborg.

Jag har ingen häftig e-handelslösning med kundvagn och kortbetalningar – jag vill ha kontakt med mina kunder. Förutom det varierar tillgången kraftigt på de olika skinnen, och vid en direkt kontakt får du reda på det, och kan välja något annat.

Betalningen sker genom förskott till mitt bankkonto, eller via Swish. Har tidigare skickat mot postförskott, men företeelsen att inte lösa ut sina paket ökade, och de kostnader detta medförde skulle i slutändan drabba alla kunder – det tyckte jag inte var lämpligt.

Frakten tillkommer på priset! Ett skinn kostar 90:- i frakt, två eller flera skinn kostar 130:-. Detta gäller inom Sverige, försändelser till utlandet debiteras med faktiska fraktkostnader.

Det tillkommer absolut inget annat på priset! Inga konstiga expeditionsavgifter, emballagekostnader, hanteringskostnader eller liknande. Det pris som står, samt frakten, är exakt det du betalar!

Leveransen sker omedelbart, såvida skinnen finns inne. Annars meddelar jag om det blir något problem. Jag använder Postnord eller Schenker – alla försändelser är spårbara.

Som kund till mig märker du ibland att jag använder begagnade kartonger till mina försändelser. Inte ren snålhet, utan jag är rätt så förtjust i återanvändning, och att använda en kartong flera gånger är ett utmärkt sätt att praktisera just detta.

Ibland kan det ligga en present med i försändelsen. Det är inget misstag, utan bara jag som kommit över något parti med prylar, som jag sedan skänker till mina kunder. Det förekommer inte alltid, så köp inga skinn bara för att du är exceptionellt nyfiken på vad du får i ditt paket…;-)